Сто години чудо – Епизод 12
990 Гледания

Сто години чудо – Епизод 12

 • Коментари
 • Описание
 • Summary & Описание

  Али Тахир (Биркан Сокуллу) е убит мъченик, докато се бие на фронта Сакария. Чудо, което се случи, докато той беше на път да бъде погребан, му дава живот отново. Това чудо обаче кара Али Тахир никога да не остарява. За Али Тахир, който е вложил много в своя 130-годишен живот, продължаването на живота му става още по-трудно. Единственият човек, който знае тайната на Кемал с фамилното име на Али Тахир, е Тургут (Неджип Мемили), когото познава от дете.
  Marvelous (Ebru Şahin), чиято основна професия е адвокат, но има желание да пише и се бори да напише първия си роман, е отгледана от леля си Süreyya (Zerrin Tekindor) и 8 жени живеят в същата къща с нейните лели, брат и братовчеди. Велик, който напуска дома си, за да напише своя роман, пресича пътя на Кемал, когато най-малко го очаква.
  Великият трябва да намери добра история, а Кемал трябва да се освободи от товара си и да разкаже своята история. Животът и на двамата ще се промени по начини, които не са очаквали след срещата си.

  Али Тахир (Биркан Сокуллу), днес на 130 години; Когато взема важно решение за живота си, тя среща Фикир (Ебру Шахин). След тази среща и запознанство и за Мерак, и за Кемал ще се отвори нова страница.

  Also Known As:

  Yüz Yillik Mucize

  Няма коментари.
  Искате ли да сте първият коментирал?